top of page
 Fantastiske hvalpe født d. 30. September.
Alle hvalpe har fundet et godt hjem.
IMG20221002091353.jpg

Meadowfield Patch  &  Avondale Aurora

Disse to er paret med fokus på sundhed og aktive hunde. De kan bruges som en aktiv arbejds- eller sportshund. Der er ikke, og bliver ikke, avlet på farver eller design.

Når du køber en hvalp af os, får du racemæssigt, en meget sund hund, både hvad angår sindet og kroppen, hvilket en levealder på 15 til 20 år bevidner om. 

Jeg er en opdrætter der er meget engageret og virkelig brænder for at skabe det bedste af de bedste hunde, både mentalt og fysisk. 

 

Gennem deres første leveuger vil hvalpene have både mor og far omkring sig, få omsorg og kærlighed 24/7 og der vil altid være en voksen tilstede. De komme til at møde mange mennesker, både børn og voksne, mange flinke hunde, kommer ud at køre, opdage og udforske verden mange steder, prøve kræfter med højt og lavt, tungt og let, hvad der er muligt og umuligt mm.

 

Når din hvalp er klar til sit nye hjem, er de vaccineret og har fået ormekur. De er chippet og har fået udstedt et pas. De er registreret i Australian Koolie Club og du får denne registrering med hjem. Vi tager en DNA prøve på hver enkelt hvalp og du får svaret på mail.

De har selvfølgelig halsbånd på og du får en line med, samt 12 kg hvalpefoder, så der er til det første stykke tid. Der er også en lille overraskelse med :)

Du kan altid kontakt mig på 3023 8442

bottom of page