top of page
Hvalpenyt 2023 
Vi forventer hvalpe i uge 25
IMG20221002091353.jpg

Billede er fra vores forrige kuld.

Meadowfield Patch  &  Avondale Aurora

Disse to er paret med fokus på sundhed og aktive hunde. De kan bruges som en aktiv arbejds- eller sportshund. Der er ikke, og bliver ikke, avlet på farver eller design.

Når du køber en hvalp af os, får du racemæssigt, en meget sund hund, både hvad angår sindet og kroppen, hvilket en levealder på 15 til 20 år bevidner om. 

Jeg er en opdrætter der er meget engageret og virkelig brænder for at skabe det bedste af de bedste hunde, både mentalt og fysisk. 

 

Gennem deres første leveuger vil hvalpene have både mor og far omkring sig, få omsorg og kærlighed 24/7 og der vil altid være en voksen tilstede. De komme til at møde mange mennesker, både børn og voksne, mange flinke hunde, kommer ud at køre, opdage og udforske verden mange steder, prøve kræfter med højt og lavt, tungt og let, hvad der er muligt og umuligt mm.

 

Når din hvalp er klar til sit nye hjem, er de vaccineret og har fået dyrlæge check. De er chippet og har fået udstedt et pas. De er registreret i Australian Koolie Club og du får denne registrering med hjem. Vi tager en DNA prøve på hver enkelt hvalp og du får svaret på mail.

Du kan altid kontakt mig på +45 3023 8442 

eller  koolie@lbay.dk

bottom of page